Land Rover Vzhledem k samostatné značce „Range Rover“?

  • Joseph Cain
  • 0
  • 3580
  • 327

Evoque uvedený výše je atraktivní a přesvědčivé vozidlo navržené tak, aby přilákalo stejně atraktivní a přesvědčivé majitele. Ale jeho plné jméno je „Land Rover Range Rover Evoque“, což je název přímo z oddělení pro redundanci. Určitě vám to nepomůže přilákat Viktorii Beckhamovou, která jí pomohla odhalit zpět v červenci 2010..

Toto je problém Land Rover. Oficiálně je Evoque odnož Range Rover, jehož celé jméno je Land Rover Range Rover. Oba SUV nosí na zádech odznak LAND ROVER. Stejně jako Land Rover Range Rover Sport, odnož Land Rover Range Rover. Land Rover plánuje menšího Evoque, který - pokud se tomu říká Sport, například - byl by oficiálně známý jako Land Rover Range Rover Evoque Sport.

Je jasné, že je třeba něco udělat.

Proto společnost Land Rover plánuje Range Rover jako samostatnou značku zaměřenou na luxus, zatímco Land Rover zpracovává „utilitární“ modely, které je společnost známá. Podle produktového manažera Land Rover Skip Pavlíka je však problém právě teď v toku. “ To, zda by na Range Rover byl stále přítomen odznak Land Rover, nemohl říct. Pokud se však nápad oddělit značku Range Rover od Land Rover rozběhne, oba budou zaměřeny na různé zákazníky, prodávané u stávajících prodejců Jaguar / Land Rover a umožní Evoque soustředit se na prestižní a silniční jízdu.

Je to všechno záležitost marketingu značky? Jistě, možná. Ale zkuste jít dolů na DMV a vyplňte „Land Rover Range Rover Evoque Sport“ na registračních formulářích.




Zatím žádné komentáře

Řekneme vám vše o nových a ojetých vozech, o jejich dílech a příslušenství
Recenze nových a ojetých vozů, ceny, specifikace, videa. Pomůžeme vám najít pojištění automobilu, půjčky na nové auto a získat nabídky prodejců